ČASOVI NACRTNE GEOMETRIJE

Thursday, September 8, 2016

ZVONČEKOVA BILJEŽNICA 1998 Gavrilov Princip (SER)



ИНТЕРЕСАНТНЕ СУ ОВАКВЕ НАШЕ ГРУПЕ  са некаквим хрватским именима! ЧАК ЗВУЧЕ БОЉЕ НЕГО НЕКЕ ГРУПЕ са српским именима?!?!?!? Елем ево нечега за 10 динара са бувљака само за вас који волите бувљаке о да.
ЗВОНЧЕКОВА БИЉЕЖНИЦА
Да видимо шта у њојзи пише

4 comments:

  1. Pozdrav!
    Zaboravio si download link da stavis ;-)

    ReplyDelete
  2. Група је из Аранђеловца (иако је одатле само Тоза Рабасса, остали су из Крагујевца, чланови такође панк групе КБО! (браћа Вујић: Саша и Бобан), додуше Бобан више није у тој причи, ради као наставник физичког у школи, али Саша свира и даље). Зову се Звонцекова (није Ч) биљежница, млађи Вуја се лепо зеза са тим именима, јер му се и студио зове ЧЕШЊАК!

    ReplyDelete
  3. Није реч о хрватском називу грyпе, то је стари херцеговачки српки дијалект и нема никакве везе са ''хрватским'' Такође и назив ''Чешњак'' је чисто српски, одакле идеја да је то ''хрватски'' ? Иначе група је из Крагујевца, а певач Тоза из Аранђеловца. Поздрав од певача, то сам ја, Тоза! ПС: кад нам већ пиратишеш, мого је снимак и бољи да буде :)

    ReplyDelete
  4. Pa eto ja sam našaao snimak na nekoj odrtaveloj kaseti na buvljaku a vi mi pošaljite bolji snimak pa da ga lepo svi čujemo. Što se tiče "piratisanja" da bih bio pirat ja bih trebalo da PRODAJEM VAŠE SNIMKE NELEGALNO ovako vas samo lepo reklamiram! Tozo pošalji bolje snimke

    ReplyDelete