ČASOVI NACRTNE GEOMETRIJE

Tuesday, December 18, 2018

BAJAGA i Instruktori Live in Slovenia 1994 (HD snimak)


Evo nečeg alepog za vas CICIJE - SAKUPLJAČE po blogovima.

CICIJE - SAKUPLJAČI su kategorija ljudi koji idu po blogovima, maznu šta im treba i ne kažu ni hvala i potom odu pa ponekad još i zakeraju kao rezolucija ovo kao rezolucija ono, kao nema tagova, mršbreupčkmtrnu.
Interesantna kaseta pronadjena na buvljaku i kako ne potpada pod vreme postojanja JUGE potpala je pod buvljačka ispitivanja kao što je ovo. Vreme je dakle smrdljive podalpske otcepljenje feudalne državice gde je ogroman broj gradjaana potpuno izbrisan iz svih knjiga!  Bajagica im se nije zamerio i oni ga pozvali da im svirucka!

HD snimak znači da sam celu kaseticu snimio preko dvd rekordera pa smo tako dobili snimak od 48000 kHz i 32-bitne rezolucije!!! Dobijate ga u takvom obliku, poklon za blog-picajzle i slične!


2 comments:

  1. Добар дан и срећна Нова година. Не могу да уплоадујем овај фајл - измењивач даје слабу брзину и смањује преузимање. Можете ли то ставити негдје другдје?
    Искрено, Константине.

    ReplyDelete
  2. Žao mi je, tu je gde je, inače FILEFACTORY je malo sporiji kad je besplatan pa vi izdržite do kraja, dobijate lep snimak velike rezolucije za koji biste trebali reći HVALA a ne da postavljam link negde drugde!

    ReplyDelete